De ce sa achizitionez un purificator de apa ?

Alegeti sa achizitionati un purificator de apa din urmatoarele motive :

 

Daca-l achizitionati     Daca nu-l achizitionati

·Aveti in permanenta acasa apa purificata atat pentru baut cat si pentru gatit.  

·Nu aveti….

·Va protejati sanatatea atat dumneavoastra cat si a celor dragi. Sanatatea nu se ia si nici nu se da, ea se pastreaza.Depinde de fiecare dintre noi cat de mult dorim sa o pastram.

·Organismul uman reprezinta mai mult de 70% apa. Este importanta calitatea ei ? Daca nu, atunci ce este mai important? Ce este mai important decat 70% din corpul tau ? Daca stai in loc si realizezi ca tot cea ce exista in lumea asta nu are nici o valoare daca nu esti sanatos, atunci realizezi si faptul ca rolul apei in organism ( si nu numai ) este vital. Mai multe detalii le gasiti tot pe site-ul nostru la rubrica: Importanta apei in organism.

 

·Sanatatea nu inseamna totul, dar totul inseamna nimic fara sanatate.

 

·Daca obisnuiti sa consumati apa de la robinet ( din cafeaua pe care o consumati zilnic, din mancaruri, din compoturi sau alte preparate in casa, care toate intr-o masura mai mare sau mai mica contin apa ) o sa observati ca a doua zi nu o sa muriti. Nici macar nu va veti imbolnavi. Daca a-ti avea macar un mic simptom poate ca ar fi mai bine deoarece ar fi un semnal de alarma tras la timp. Neavandu-l va veti incuraja singur ca nu este atat de necesar sau daca e necesar “nu arde” si nu-l veti achizitiona. Poate ca pe moment e mai important zambetul sau sarutul unui copil care va imbratiseaza cand ii daruiti un telefon mobil ( poate mai scump) de ultima generatie.

·Cea ce nu realizati este faptul ca organismul uman se uzeaza in mod accelerat cu fiecare zi ce trece , uzura care este ireversibila si ireparabila. Tocmai de aceea unii oameni sunt predispusi mai mult la boli,unii oameni sunt mai activi, unii oameni traiesc mai mult si sanatos fata de altii care traiesc mai putin si de la o varsta doar cu medicamente. Toate aceste diferente sunt date in mare parte de masura in care ti-ai “intoxicat” corpul.

·Va protejati timpul si sanatatea prin eradicarea aprovizionarii si a caratului apei imbuteliate.

·Va “scoateti sufletul” cu caratul apei la bidon de la supermarket si dati fuga seara tarziu sa cumparati o sicla de apa cand realizati ca provizia s-a terminat. 

·Protejati mediul datorita faptului ca nu mai sunteti nevoit sa achizitionati si pet-uri.

·Aveti in permanenta grija atat a pet-urilor pline cat si a celor goale. In loc sa aveti in casa cat mai mult spatiu veti avea spatii ocupate cu ambalaje pline si ambalaje goale.

·Apa de la purificator este intotdeuna proaspata si in cantitate destula.

·La apa imbuteliata nu aveti garantia ca a fost pastrata la loc intunecat si racoros asa cum prevede fabricantul. Sticlele tip pet sunt nocive daca nu se respecta acesti parametri. In situatia in care sunteti norocos si apa a ajuns la dumneavoastra “ in regula” va trebui sa o consumati in totalitate dupa  ce a-ti desigilat sticla. Initial apa nu este contaminata dar expunerea ei la aer reduce aceasta proprietate.

 

·Costurile sunt extraordinar de scazute deoarece durata de viata a filtrelor este mare, ele costa putin ( la produsele Puri Optima ) iar amortizarea investitiei initiale se realizeaza rapid.

·Cu fiecare litru de apa imbuteliata pe care o cumparati achitati si alte produse si servicii de care nu aveti nevoie. Acestea sunt: costul ambalajului, costul etichetei, costul imbutelierii, costul manipularii si al transportului, costul depozitarii, costul vanzarii, costul intermediarilor,costul transportului la dumneavoastra acasa si costul poluarii mediului cu toate aceste lucruri. Platiti degeaba toate acestea pentru un singur litru de lichid indispensabil vietii….

·Daca socotiti cat a-ti cheltui intr-o luna cu achizitia apei imbuteliate atat pentru baut cat si pentru prepararea hranei ( asa cum ar trebui ), veti avea o imagine de ansamblu asupra acestor costuri. Faptul ca aproape in fiecare zi achizitionati apa si nu platiti totul de odata nu realizati dimensiunea costurilor. 

·Consumati apa asa cum trebuie (1,5-2 litri pe zi ), va hidratati corpul in mod corect si sanatos.

·Consumati apa daca aveti si nu cumva a-ti uitat sa o achizitionati. Daca aveti mai putina o lasati la copii dumneavoastra fiind nevoit sa beti apa de la robinet sau sa rabdati…..

·Dupa numai sase luni de folosire (dupa ce veti schimba setul de filtre uzate ) veti realiza ca tot cea ce vedeti in ele ar fi ajuns implicit in farfuria dumneavoastra si a celor dragi. Abia atunci veti realiza incontestabil ca achizitia unui purificator de apa a fost una dintre cele mai importante decizii pe care a-ti luat-o vreodata in viata dumneavoastra. Abia atunci veti realiza importanta lui si-l veti considera un accesoriu obligatoriu in bucatarie.

·Nu veti sti niciodata de unde “ vi se trage ” si veti fi tentat sa dati vina pe orice altceva. Toate acestea deoarece nu veti avea aceasta experienta comparativa.

 

Apa fiarta si racita nu este recomandata. Asta deoarece din apa se evapora doar ce e bun si ea ramane mai concentrata cu sedimente. Sedimentele nu se evapora. Prin fierbere se distrug numai cateva bacterii, marea majoritate a acestora si mai ales a virusilor fiind rezistenti la fierbere. Datorita acestui mic “ castig “ apei i se afecteaza gustul si implicit toate legumele din mancare prin fierbere indelungata isi pierd din proprietati. Legumele si fructele trebuiesc consumate cat mai aproape de starea lor naturala. Pentru aceasta este nevoie incontestabil ca apa folosita sa fie dinainte purificata pana ce ajunge la compozitia ei initiala : H2O ( doua molecule de hidrogen si una de oxygen). Nimic altceva in plus.  

Apa minerala este recomandata pentru consumul ocazional. Orice consum de minerale in exces, (mai ales daca organismului tau chiar nu-i trebuie acele minerale) poate duce la reactii adverse. Nu putine sunt cazurile cand datorita consumului excesiv de calciu si magneziu acesta s-a depus pe unde nu trebuie cel mai frecvent la rinichi si la la incheieturi ducand la dureri groaznice si scaderea mobilitatii.


Sursa: filtre apa / filtru apa


 

Produse AquaMedical: 

Filtre – dedurizatoare – sterilizatoare – osmoza – filtre apa – filtru apa – apa potabila – apa plata – aparate apa – apa la dozator – apa vie – apa alcalina – apa ionizata – apa potabila - tratare apa – filtrare apa – filtre uv – purificatoare – diverse aplicatii mai mari sau mai mici.

 Acestea sunt domeniile in care puteti apela la noi cu incredere.

Sursa: filtre apa / filtru apa