Filtre apa - Purificator AquaMedical 9 stadii de filtrare AQ-Smart-9

 
Filtre apa - Purificator AquaMedical 9 stadii de filtrare AQ-Smart-9
Filtre apa - Purificator AquaMedical 9 stadii de filtrare  AQ-Smart-9
Purificator de apa Smart 9
Purificator de apa Smart 9
Purificator de apa Smart 9
Baterie dubla pentru purificator de apa
Rezervor metalic pentru purificator de apa
Accesorii necesare instalarii unui purificator de apa
 

 
Pret:
3008.00 RON
2708.00 RON
    
TRANSPORT GRATUIT
Cantitate:
 
Adauga in cos

 

 
                  
 
PURIFICATORUL DE APĂ AQ-SMART-9 VĂ POATE AJUTA SĂ AVEȚI APĂ MINERALĂ, PROASPĂT PURIFICATĂ, DIRECT LA ROBINETUL DE LA BUCĂTĂRIA DUMNEAVOASTRĂ 

 

Purificatoarele de apă din seria AQ- SMART  sunt destinate uzului casnic, se racordează direct la țeava de apă rece de la rețeaua municipală și purifică apa atât de elementele nedizolvate (nisip, mâl,alte resturi) cât și de elementele deja dizolvate în apă (vezi tabelul de mai jos). 


Purificatoarele de apă din seria AQ- SMART au diverse grade de complexitate, cu 6 sau mai multe trepte de filtrare și purificare, fiecare treaptă având rolul ei atât în purificare cât și în optimizarea apei ca element cu potențial terapeutic. Tocmai din acest motiv, purificatoarele de apă AguaMedical sunt folosite și recomandate de numeroși medici, care, în urma analizei apei rezultate, s-au convins de eficiența și valențele acestor dispozitive. 


PARTICULARITĂȚI TEHNICE


ELEMENTE DE FILTRARE


1. Un filtru grosier de 5 microni din carbune activat (CA09). Acesta reține toate particulele fizico-mecanice mai mari de 5 microni (nisip, mâl, matasea broaștei etc.) ce pot fi antrenate în apă din conductele magistrale de aducțiune.

2. Un filtru declorinator de 5 microni din carbune activat (CA09). Acesta reține din apă clorul și compușii acestuia. Având în vedere că de cele mai multe ori procesul de potabilizare a apei este bazat pe clorinare, nu de puține ori am constatat că apa conține prea mult clor pentru a fi consumată. Filtrul declorinator din carbune activ reține clorul din apă și este "responsabil" cu corectarea eventualelor probleme de gust și miros existente în apă.

3. Un ultrafiltru de 1 micron(CA07). Acesta reține toate microparticulele rămase în apă până la acest stadiu. Filtrul de 1 micron produce deja apa ultrafiltrată calitate ce ușurează procesul de purificare chimică ce urmează.

4. Un filtrul molecular (sau filtrul osmotic - RM11). Acest filtru molecular purifică apa până la nivelul de 0,0001 microni. Practic, apa rezultată este o apă purificată (până acum a fost doar filtrată) atât din punct de vedere fizic cât și chimic. Procesul de purificare prin osmoză inversă, este cel mai avansat proces de purificare a apei pe plan mondial. Practic, acest proces este folosit atât pe navele militare aparținând NATO, dar și în industria alimentară, farmaceutică, medicală (dializă) sau în industria de îmbuteliere a apei. 

5. Un filtru post carbon (CA01). Acest filtru revigorează gustul apei după ce aceasta iese din rezervorul în care a fost stocată. Corectează orice problemă de gust, miros, gaze, etc. Filtrul post carbon (sau filtrul de gust) este filtrul care definește gustul apei și conferă plăcerea de a o consuma. 

6. Un filtru mineralizator (CA17M). Acest filtru are rolul de a remineraliza apa sărăcită de mineralele anorganice eliminate în urma procesului de osmoză inversă. Filtrul conține calcite naturale, ce au rolul de a îmbogăți apa cu mineralele de baza cum ar fi calciu, magneziu și potasiu. Practic, cu ajutorul acestui filtru, purificatorul dumneavoastră va livra apă minerală direct la robinet, apă ce mai întâi a fost purificată fizic și chimic.

7. Un filtru alcalinizator (CA16A). Acest filtru alcalinizează apa purificată crescându-i PH-ul până la valoarea de 9,5. Bând o apă alcalină, sistemul imunitar se potențează, iar corpul uman devine imun la unele boli deoarece bacteriile nu se dezvoltă și nici nu pot trăi într-un mediu alcalin. Practic, apa alcalină, ca și antioxidanții pe care îi luam din unele alimente, fac ca organismul nostru să fie mai sănătos, protejându-l de multe boli contagioase în mod special.

8. Un filtru ORP (CA17). Acronimul ”ORP” vine de la ”potențial de oxido-reducere”. Practic, acest filtru este un generator de antioxidanți care trec în apă o dată ce apa străbate filtrul. Având în vedere că apa ajunge în corp la fiecare celulă, apa cu antioxidanți ajută celula să se regenereze, să trăiască mai mult și astfel să încetinească procesul de îmbătrânire sau să prevină îmbătrânirea prematură. Rolul antioxidanților în corpul uman este potențat cu atât mai mult cu cât sunt îndepliniți și ceilalți factori de protecție precum: hrană, apa și aer de calitate, exerciții fizice zilnice, regim de viață echilibrat etc. Revenind la filtrul ORP, dacă vreodată ați dorit să achizitionați un ionizator de apă și nu ați facut-o deoarece sunt foarte scumpe, acum aveți ocazia să achiziționați acest filtru pentru purificatorul dumneavoastră și puteți obține cu el o apă cu un potențial de până la - 200MV, asta deoarece apa de la rețea are +250MV!

9. Filtrul UV (sau sistemul de sterilizare microbiologică). Având în vedere că până acum apa a fost purificată doar din punct de vedere fizic și chimic, sistemul de sterilizare vine și definește procesul de purificare al apei prin dezinfecția microbiologică (virusuri, bacterii etc.) pe care o realizează printr-o metodă ecologică și nepoluantă (fără adaos de clor sau alte substanțe chimice). Orice proces complet de purificare al apei trebuie să conțină și etapa de sterilizare microbiologică pentru ca apa să fie sigură pentru consum indiferent de fluctuațiile de calitate a apei de la sursă. Microorganismele existente în apă, pot dăuna grav sănătății deoarece ele se pot dezvolta atât în corpul uman făcând ravagii "pe interior" cât și pe țevile de aducțiune, în boilere și centrale termice, în instalația sanitară etc. - făcând ravagii pe exteriorul corpului (în special la nivelul pielii) atunci când venim în contact cu apa infestată. De regulă au de suferit copii și bătrânii deoarece au sistemul imunitar mai slab.


ELEMENTE DE ORGANIZARE ȘI FUNCȚIONARE


1. Cadru metalic smart. Acesta are rolul de a ține la un loc toate elementele acestui sistem de purificare. Spre deosebire de modelele OPTIM, acest model beneficiază de un cadru metalic aerisit, lucru care ajută atunci când se intervine la purificator fie pentru mentenanța periodică, fie pentru service. Totodată, datorită acestui cadru metalic elaborat, purificatorul poate sta și asezat pe podea (nu doar agățat de perete), având o mai bună stabilitate, și eliminând orice eventuală vibrație. Accesul la toate componentele purificatorului se poate face mult mai ușor, nefiind nevoie să țineți purificatorul în brațe pentru a desface vreun filtru sau componentă. Cadrul metalic este robust, din materiale greu de deformat și este vopsit în câmp electrostatic. 

2. Pompa de presiune. Aceasta are rolul de asigura presiunea optimă pentru osmoza inversa. Un sistem de purificare a apei fară pompă de presiune devine inutil în situația în care apa de la rețea are presiune sub 3 atmosfere! Pentru a evita această neplăcere, toate purificatoarele AquaMedical sunt dotate standard cu pompa de presiune.

3. Manometru de presiune. Acesta are rolul de a indica persiunea apei din circuitul purificatorului, indicator care ne poate furniza informații precum: când trebuie schimbate filtrele, când presiunea de la rețeaua de alimentare scade sau când pompa ”muncește” prea mult ca să încarce rezervorul riscând astfel să se uzeze accelerat sau chiar să se defecteze. Practic, manometrul de presiune verifică permanent ”pulsul” întregului sistem de purificare a apei. 

4. Automatizare formată din presostate și electrovalve de 24 V. Acestea au rolul de a preîntâmpina funcționarea defectuoasă a purificatorului. Atunci când alimentarea cu apa de la rețea se oprește, sau când rezervorul de presiune s-a umplut, presostatele sesizeaza diferența de presiune și întrerupe energia electrica de la pompă, totodată închizând și electrovalvele pentru a preîntâmpina o eventuală inundație când apa de la rețea revine. Toata această automatizare (pe care nu o găsiți la multe purificatoare concurente), deși nu are legatură cu procesul de purificare, este deosebit de importantă pentru o bună fiabilitate a produsului și pentru păstrarea normelor de siguranță în exploatare. Mai mult decât atât, toate componentele, inclusiv pompa de presiune, funcționează cu tensiune redusă (transformată în 24V).

5. Rezervorul de presiune. Acesta are rolul de a acumula apa purificată și a asigura un debit suficient de mare atunci când avem nevoie de o cantitate mai mare de apă la un moment dat. Capacitatea rezervorului este de 8-10 litri, și functionează pe principiul HYDROFOR. Este fabricat din otel pentru uz alimentar, este prevăzut cu robinet și valvă de presiune, și este vopsit la exterior în câmp electrostatic. 

6. Bateria cu două căi. AquaMedical furnizează din standard baterie separată cu două canale (cu 2 robineți) de apă pentru purificator. Practic, la unul dintre robineți veți avea apă purificată, ideală pentru prepararea hranei și a băuturilor pe bază de apă, iar la celălalt robinet veți avea apă minerală, deoarece aceasta va fi colectă după ce apa trece prin filtrul mineralizator. Această apă este ideală pentru băut, fiind similară cu apa plată pentru consumul cotidian.

7. Alte accesorii. În pachetul echipamentului, veți găsi toate componentele și accesoriile necesare montajului și punerii în funcțiune a purificatoarului. Tot în pachet, veți găsi instrucțiunile de montaj și punere în funcțiune scrise în limba română, instrucțiuni care sunt atât de detaliate încât orice persoană să poată racorda purificatorul la chiuveta proprie fără a avea cunoștințe de instalator. Tot în caietul de instrucțiuni, veți găsi detaliat și mențiunile legate de mentenanță și întretinere pentru o perioadă îndelungată de folosire.


DE CE SUNTEM DIFERIȚI FAȚĂ DE TOȚI COMPETITORII ?


1. Calitatea materialelor. Urmărim în permanență calitatea produselor ce apar pe piața de profil. Nu colaborăm decât cu producatori care au proba timpului și cele mai bune recenzii. Deși în poze toate produsele par a fi la fel, cu toții știm ce neplăceri putem avea dacă un borcan din plastic este mai puțin elastic (este casant) sau mai subțire și cedează eventual atunci când nu suntem acasă. Aceste lucruri nu se văd în poze! Tocmai de aceea, imediat ce desfaceți ambalajul, vă veți convinge că produsul achiziționat de la noi merită toți banii! Chiar și fără o pregătire în acest sens, nu ai cum să nu observi calitatea materialelor, perfecțiunea detaliilor, grosimea și robustetea componentelor și aspectul aerisit a întregului sistem.

2. Elemente filtrante fără cusur. Persoanele care au avut în trecut un purificator de apă, știu la ce ne referim. Sunt situații, când, deși achiziționezi un echipament nou, deși a costat ”o avere”, constați că gustul apei rezultate este neplăcut, apa neputând fi consumată. Deși sistemul poate funcționa perfect, produsul finit, (apa purificată pentru care ai achiziționat echipamentul) poate fi de neconsumat. Nefiind un defect de fabricație, furnizorul spunându-ți că nu intră în sfera garanției, că ți se pare.... nu-ți rămâne decât să-ți pară rău că nu ai studiat mai mult sau că te-ai ghidat doar după factorul preț! Tocmai de aceea, noi cei de la AquaMedical garantăm și gustul apei rezultate, deoarece elementele filtrante pe care le folosim au proba timpului. Importăm sisteme de purificare a apei de 10 ani, de la același producător și oferim clienților noștri posibilitatea de a returna întregul echipament dacă în 14 zile de folosință, apa sau altceva legat de produsul achiziționat nu sunt conforme.

3. Continuitate și constanță în alimentarea cu consumabile și piese de schimb. Activăm pe piața echipamentelor de purificare a apei, în mod neîntrerupt, încă din anul 1998. Avem în permanență filtre de schimb și componente diverse pentru a asambla mai multe echipamente doar din componentele aflate pe stoc!  Totodată, avem pregătirea și experiența necesară să optimizăm și să reparăm orice tip de defecțiune. Garanția echipamentelor este asigurată tot de firma noastră, nu vă trimitem la alti terți tip DEPANERO! În tot acest timp, am respectat fiecare client, astfel încât mulți dintre aceștia, au mai achiziționat și alte echipemnete, fie pentru alți membri ai familiei fie ne-au recomandat la prieteni. Vechimea într-o astfel de industrie nu o poți face decât dacă îți respecți clienții și colaboaratorii. Restu s vorbe!

4. Servicii pre și post vânzare excelente! Asigurăm suport telefonic 10 ore pe zi inclusiv sâmbăta, răspundem la mesaje și emailuri în câteva ore, timpul este prețios pentru toată lumea și tocmai de aceea nu dorim să avem clienți dezamăgiți.Contaminanții apei eliminați de purificatoarele AquaMedical:


  Rata de eliminare a contaminanţilor    Rata de eliminare a contaminanţilor 
Aluminiu  98% Cupru  99%
Arsen  96% Nichel  99%
Nitraţi  96% Plumb  98%
Bariu  96% Potasiu  97%
Bromide  96% Radiu  80%
Cloruri  95% Mercur  98%
Crom  95% Seleniu  98%
Clor >99% Sulfaţi  99%
Cianuri  95% Argint  97%
Zinc  99% Stronţiu  98%
Fluoruri  96% Calciu  97%
Fosfaţi  99% Fier  98%
Cadmiu  98% Bacterii >99%
Silicon  90% Virusuri >99%
Trihalometani >99% Cryptosporidium >99%
Mangan  99% Giardia >99%Un purificator de apă montat în bucătăria dumneavoastră, vă oferă următoarele avantaje:


Apa este permanent proaspăt purificată și la îndemână. Comod, eficient și ecologic în același timp!

Puteți evitata consumul apei ambalate în PET-uri - recipientele de tip PET devin nocive dacă sunt expuse direct razelor solare și/sau temperatura depașește 23 grade Celsius. Nu ar fi o problemă dacă bem o dată sau de câteva ori accidental..... Problema este că mulți dintre noi bem în fiecare zi această apă îmbuteliată care poate avea multiple probleme datorită erorilor umane ce pot avea loc de la îmbuteliere și până ajunge pe masa noastră! Credeți că întâmplător pe toate etichetele de apă este scrisă mențiunea: ”A se păstra în loc răcoros cu temperaturi sub 23 grade celsius”?

- Plătiți doar ce consumați. O sticlă de apă imbuteliată conține 90% componente pe care le plătiți și nu vă trebuie! Acestea sunt: pet, dop, eticheta, ambalare, baxare, manipulare, transport, adaosuri, înmagazinare etc.  

Având o sursă de apă purificată direct în bucataria dumneavoastră, veți folosi apa și în alte scopuri decât în cel de băut, așa cum procedezi de regulă dacă cumperi apă îmbuteliată. Veți folosi apa pură în prepararea hranei, cafelei, ceaiurilor, compoturilor, murăturilor, porumb fiert etc. Foarte multe persoane consideră ca dacă fierb apa de la rețea, apa devine sigură. Este absolut fals! Se evaporă ce-i bun! "Ingredientele" nu se evaporă, din contră, apa devine mai concentrată cu contaminanți! Mor câteva bacterii și atât! Multe dintre acestea sunt rezistente la fierbere! Acest mit ne poate dăuna în timp sănătății, dacă nu-l eliminăm!

Beți o apă proaspăt purificată, fără conservanți sau alte elemente adăugate, nu veți mai atinge recipiente pe care au pus mâna diverse persoane, sau au stat în condiții necontrolate și probabil nu au întotdeauna aceeași calitate (vezi articolele din presă referitoare la calitatea îndoielnică a unor ape îmbuteliate). 


Alte specificații:


- echipamentul purifică până la 190 litri de apă pe zi (24 ore)

- greutatea lui (purificator+rezervor gol)=  ~ 16 Kg

- dimensiuni purificator: 30cm x 43cm x 42cm (lățime x adâncime x înălțime)

- dimensiuni rezervor: Înălțime 33 cm / Diametru 23 cm


Recomandare:


Accesați butonul "consumabile" (este un buton roșu - se află pe această pagina mai sus - deasupra descrierii) și comandați filtrele consumabile pentru acest model de purificator astfel încât să aveți în premanență un set de filtre de rezervă în casă. 

Tot aici, veți găsi și alte elemente filtrante care vă pot interesa - inclusiv prețul și periodicitatea schimbării pentru fiecare. 


Studiați cu atenție in special filtrele ORP si Alcalin, filtre ce pot da apei purificate valențe terapeutice. Apa rezultata de la acest purificator este comparabila cu apa rezultata de la ionizatoarele celebre precum Kangen, Chanson, etc. Datorita acestor caracteristici, acest purificator poate fi considerat unul dintre cele mai complexe purificatoare de apa existente pe piata.


Cadru metalic pentru purificatoare ”SMART”

Cadru metalic pentru purificatoare ”SMART”


Prezentul cadru metalic este conceput pentru montarea si sustinerea componentelor purificatorului de apa din categoria ”Smart”.

Acesta are o structura bine organizata si aerisita pentru a facilita accesul usor de catre beneficiar, la fiecare componenta a purificatorului.

Cadrul metalic este realizat din elemente din fier vopsite in camp electrostatic cu vopsea alba.

Contine manometru de presiune a apei.


Pret: 150 RON
Cantitate:
 
Ansamblu de 3 carcase pentru purificatoarele ”SMART”

Ansamblu de 3 carcase pentru purificatoarele ”SMART”


Prezentul ansamblu este conceput pentru montarea pe cadrul metalic al purificatorului in vederea sustinerii celor 3 filtre primare / frontale ale acestuia.

Acesta are o structura bine organizata si aerisita pentru a facilita accesul usor de catre beneficiar, la fiecare cartus / filtru de schimb.

Este realizat din material plastic specific instalatiilor de purificare a apei. Culoare alba.

Pret: 180 RON
Cantitate:
 
CA01-10

CA01-10

Acest filtru defineste gustul apei eliminand eventualele gaze dizolvate in aceasta asigurandu-i mirosul proaspat. Folosim filtre de carbon aprobate de NSF* pentru a va garanta gustul sanatos al apei.Se schimba la maxim 12 luni.
Pret: 56 RON
Cantitate:
 
CA06-10

CA06-10" FILTRU PP 5 MICRONI

Filtru pentru sedimente 5 microni. Acest filtru este foarte performant in indepartarea noroiului, sedimentelor , a ruginei si a particulelor de nisip.Retine particule fizice mai mari de 5 microni. Se schimba la max.6 luni.
Pret: 25 RON
Cantitate:
 
CA07-10

CA07-10" FILTRU PP 1 MICRON

Filtru pentru sedimente 1 micron. Cu o doar un micron dimensiune acesta asigura o filtrare eficienta in vederea protejarii membranei, reusind sa retina pana la 90% din substantele ce dau duritatea apei. Se schimba la max.6 luni.
Pret: 25 RON
Cantitate:
 
CA09-10

CA09-10

Filtru de carbon activ presat cu o densitate de 1 micron. Retine clorul si substantele organice.Este ideal acolo unde canitatea de clor din apa este mult peste limite si filtrul de carbon activ granular ( CA08 ) nu reuseste sa-l retina in totalitate. Ofera o reducere considerabila a gustului, mirosului si a culorii. Se utilizeaza la purificatoarele de uz casnic - constructie clasica.
Pret: 49 RON
Cantitate:
 
RM11-FILTRU MOLECULAR 50 GALOANE

RM11-FILTRU MOLECULAR 50 GALOANE

RO: Membrana pentru osmoza inversa. Membrana de tip TFC-SUA proceseaza pana la 190 de litri pe zi.Se schimba o data la 24 - 36 luni ( functie de calitatea apei de intrare ).
Pret: 353 RON
Cantitate:
 
CA 17M Filtru Mineralizator AQ

CA 17M Filtru Mineralizator AQ

Acest filtru imbunatateste calitatile apei pure prin adaugarea de minerale necesare pt. o sanatate si dezvoltare optima a organismului, cum ar fi Calciul, Magneziul, Sodiul, Potasiul si altele, care se gasesc  in multe ape minerale naturale. 
Pret: 360 RON
Cantitate:
 
CA 16A Filtru alcalin

CA 16A Filtru alcalin

Filtrul alcalin modifica pH-ul apei purificate, transformand-o intr-o apa alcalina bogata in ioni de calciu. Ionii de calciu, magneziu, sodiu si potasiu, eliminati in timpul procesului de purificare, sunt reintrodusi in apa. Valoarea pH-ului creste la 8 – 9.5.
Pret: 360 RON
Cantitate:
 
CA 17 ORP Filtru Ionizator

CA 17 ORP Filtru Ionizator

 

Filtrul CA17 (aceasta este o codificare interna) filtru ORP are 2 mari proprietati extraordinare:


- modifica PH-ul apei reusind sa produca apa alcalina cu un PH ridicat: 7~9,5;

- modifica potentialul de oxido-reducere al apei (ORP) scazandu-l pana la 250~300 mv.


Se monteaza pe purificatoarele cu osmoza inversa pentru a defini calitatile terapeutice ale apei produse de acestea.

 

Pret: 360 RON
Cantitate:
 
UV-1A Lamp

UV-1A Lamp

Pentru sterilizatorul microbiologic este necesara schimarea lampii UV la max. 1 an de folosinta. Eficienta maxima de sterilizare este cuprinsa intre 6.000 si 9.000 de ore de functionare. Sterilizarea apei cu UV este o procedura ecologica, absolut sigura pentru sanatatea umana.
Pret: 142 RON
Cantitate:
 

Momentan nu exista nici un clip inregistrat !

Adauga si tu un comentariu

Trebuie sa fiti logat ca sa adaugati un comentariu !


Pot fi pe placul dumneavoastra